tiistai 1. syyskuuta 2009

Kiiretta pitaa.

Nyt on tarttunut Leena Lehtolaisen "Luonas en ollutkaan" kateen. Sita ei malttaisi jattaa millaan. Kirjan janna rakenne ja tarina vievat mukaansa. Eli kylla tama kirjailija osaa muutakin kuin dekkareita.

Tanaan on Madonnan konsertti Tel Avivissa. Han tuli Israeliin kai koko viikoksi, ja koko perheensa kanssa.
Madonna ja Jesus Pyhassa maassa. Siitahan saa jo huumoriakin!

Madonna on kiinnostunut juutalaisesta kabbala-mystiikasta, joten siina on kai syy pitkahkoon vierailuun. Jerusalemin itkumuurilla han on jo vieraillut. Myohemmin viikolla on toinenkin konsertti. Sinne oli ainakin pari paivaa sitten viela lippujakin jaljella.

6 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Minäkin tänään ajattelin tuota Madonnan toyboy Jesusta, joka taisi tänään mennä Nasaretiin katsomaan pyhiä paikkoja,niin sopivia nimensä puolesta;-)
Olisi kyllä ollut kiva mennä jompaankumpaan Madonna konserttiin,mutta liput olivat kauhean tyyriitä.

Tuula kirjoitti...

Leena Lehtolainen on eras suosikkini! Mulla on taalla kotona ainakin Tappava säde.

Leena Lumi kirjoitti...

Anu, minun mielestäni Lehtolaisen paras on Luonas en ollutkaan!

anumorchy kirjoitti...

Juu, mielestani ihan mahtavasti rakennettu kirja. Pistaa ihan ajattelemaankin. Mina usein luen vaan tarinan etsimatta sen enempaa mitaan syvallista sanomaa.

Leena Lumi kirjoitti...

Anu, minun pitää yrittää löytää aina jotain, jos ei nyt vallan sanomaa, niin ainakin se elämys, mitä krija voi tuottaa, sillä blogini lupaa kirjaelämyksiä, ei kirjakidutuksia.

anumorchy kirjoitti...

No kyllahan kirjassa ELAMYS pitaa olla. Mutta se kasitan sellaiseksi tunteeksi ja olotilaksi, joka vaan tulee. Eli ei valttamatta mikaan sanoma jota pitaa oikein aktiivisesti miettia.