lauantai 12. toukokuuta 2012

Maanjaristys????

Taalla on kuulemma ollut maanjaristys, 5.3 richteria Kyproksen suunnalla.
Netisssa ihmiset kertovat etta tunsivat tosi voimakkaana, lahes koko maassa, pohjoisesta ainakin Jerusalemiin asti. Siis yksi isoimpia viimeisen 20 vuoden aikana. Ja mina en taalla 16. kerroksessa tuntenut mitaan. Eli meidan talomme on kai rakennettu aika hyvin!
Muutama vuosi sitten oli sama juttu. Olin toimistossani jossa se tuntui tosi voimakkaana, ja soitin miehelle kotona, ja han ei ollut huomannut mitaan.

5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Minäkään en tuntenut mitään eilen.Mutta tunsin kerran ,kun asuin Karmielissa ja kaikki tärisi asunnossa ja sitten vuonna 2004,jolloin asuin 15. kerroksessa,ja olin pienen aikaa ihan paniikissa,kun en tiennyt mistä oli kyse;D

Anonyymi kirjoitti...

eikös sieltä Jerusalemin kohdalta mennyt jokin mannerlaattaa? monessa kohtaa maailmalla on nyt mannerlaatat liikkuneet ahkerasti.

pikkujutut kirjoitti...

Klo 21.50 tuntui muutaman kymmenisen sekuntia. Merellä, n.86 km Ayia Napasta. Eipä tarvinnut heti mennä nukkumaan, heilutti tarpeeksi. :)

pikkujutut kirjoitti...

Sori, siis 76 km etelään Ayia Napasta...

kaari3 kirjoitti...

Huh huh! Jos järistykseltä ehdit, käy katsomassa ja noutamassa tunnustus! http://wordsbyirma.wordpress.com/2012/05/12/tunnustus-ja-haaste/