lauantai 16. marraskuuta 2013

Isantakin osaa kayttaa kameraa!

Israeliinkin on tullut viime vuosina paljon afrikkalaisia pakolaisia. Yksistaan Tel Avivissa heita asuu monia tuhansia. Reitti Egyptin ja Siinain kautta on ollut vaikea, heita on matkalla riistetty, raiskattu  ja kiusattu kaikilla mahdollisilla tavoilla. Onneksi monet ovat loytaneet edes jonkinlaista tyota ja heita nakee paljon hotelleissa, ravintoloissa ja kaikenlaisissa siivoushommissa.

Isanta sai aamukierroksellaan ihan kannykalla hienoja kuvia, tassa taisi olla morsian ja sulhanen. Niin kauniita asuja ja varmaan jokaisella oma koskettava tarina kerrottavana.

Lauantaisin naita naytoksia nakee, taidan ensi viikolla lahtea omankin kamerani kanssa liikkeelle. 
7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Olen pitkään palanut halusta kuvata noita hääseremonioita mutta ne on aina lauantaina,jolloin ei ole bussia:( Olenkin tutustunut muutamaan eritrealaiseen;kuntosalissa siivoojatyttö Sara ja lempparikahvilassani kokki Salomon,ihasttuvia ihmisiä:)

Jael kirjoitti...

Niin ja tosi hienot kuvat!

Mine kirjoitti...

Jotenkin hauskaa, kun sikäläiset afrikkalaiset näyttävät pukevan aina valkoista päälle??? Vai tuntuuko se vain näissä teidän kuvissa siltä?

anumorchy kirjoitti...

Mine,
tuo valkoinen tuli tutuksi etiopialaisten juutalaisten muuttaessa maahan.Nama eritrealaiset pakolaiset pukeutuvat juhla-asuissaan aika saman tyylisesti.

Aiemmin taalla oli ghanalaisia laittomia, heista on taidettu iso osa karkottaa, kun nykyaan heita nakyy vahemman. Heidan vaatteensa ovatkin ihan eri tyylisia, komeita kiiltavia varikkaita nayttavia kankaita.

Jael kirjoitti...

Suurin osa ghanalaisista tosiaankin palautettu...Mutta joitakin jäljellä ja heidän lapsiaan siellä iltapäiväkerhossa,missä olen vapaaehtoisena.

anumorchy kirjoitti...

Tyokaverillani on ghanalainen siivooja. Han sai jaada tanne, kun oli loukkaantunut jossain terroristien pommi-iskussa Tel Avivin linja-autoaseman liepeilla.

Satu kirjoitti...

Vau, onpa isäntä osunut hyvään saumaan! Eivät tainneet neitokaiset ujostella kuvaamista yhtään. :-)