sunnuntai 31. elokuuta 2014

Patalappujen virkkaajille EU-maaraykset?

Tuolla Allu kirjoitti aikaisemmin blogissaan  etta "EU aikoo tehdä uunikintaista "henkilönsuojainasetuksen soveltamisalan mukaisia tuotteita", mikä toisi pienvalmistajille taloudellisia rasitteita eikä heidän ehkä enää kannattaisi valmistaa kintaita.". Suora lainaus. 


Seuraavaksi kai myos kotona virkatut patalaput pitaa lahettaa EUn hyvaksyntaan. 

Puhumattakaan naista jarjettomista viemariremonteista joista myos 
Helsingin Sanomat kirjoittaa.  Onneksi pienta kapinahenkea alkaa vahitellen syntya. 

Ja akkia ostamaan kunnon polynimuri, kun sillakin saralla EU jyllaa. Kohta pitaa jyystaa huonotehoisella imurilla kaksi kertaa pidempaan. Siina sita sahkoa sitten saastyykin paljon!

Tulisi nyt joku kunnon kriisi Eurooppaan, Ukraina, tai ISIS tai tulivuoren purkaus, etta tallaiset "hanki elama" muka ongelmat jaisivat vahan taka-alalle. 

3 kommenttia:

Sofia Latef kirjoitti...

Mä olin järkyttynyt tuosta pölynimureiden kielto uutisesta. Olin kauan valittanut miehelleni omamme tehottomuutta (2200W) jolla imuroin sitten 3 x päivässä kun matot näytti aina likaiselta ja roskaa ilmestyi aina jostakin nurkasta. Kävimme ostamassa 4800W imurin ja nyt pyyhkii hyvin ja sähköäkin säästyy :D Patalappujen syynäämisellä tuhotaan lisää pienyrittäjiä ja kohta luetaan työttömyysuutisia taas kerran. ISIS saisi hyvin jo jättää meidät ja etsiä uusia juttuja :D

Petra kirjoitti...

Voi hyva elama...onneksi mun uutisten lukutaito on kehittynyt naköjaan niin etten lue enaa juuri mitaan, nama huimat uudistukset saannöksiin olivat menneet ohi.

anumorchy kirjoitti...

Seuraavana kuulemma tappolistalla hiustenkuivaajat. Siinahan sahkoa saastyykin kun kayttaa tehotonta laitetta kaksi kertaa pidemman ajan.