sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Olipa rankka ilta!

Tein ihan hirvean ison homman tanaan melkeen loppuun. Eli minulla oli lahes 2 vuoden vino 
  pino laskuja, kuitteja, tilitiedotuksia ihan mista vaan. Paikalliset sahko/vesi/kaasu/puhelin/netti/sahko/yhtiovastike  ja mita viela ja siihen lisana pankkipaperit/Suomen pankkipaperit/joku muu suomalainen rahasto/ takalaiset elakejutut/ ja viela pari muuta. Ja palkkakuitit. Niita tuossa lajittelin lattialla ja hirveita pinoja oli koko huone taynna. Isomman osan sain pois tielta mappeihin.
Kylla oli aikakin. Tama juttu sai alkunsa kun meidan pitaa tehda verovirastolle sellanen omaisuustodistus eli mita kaikkea meilla on. Tata vaaditaan yksityisyrittajilta (isannalta) muutaman vuoden valein. Se tehtiin jo kerran alussa ja kai nyt haluavat verrata etta onko tullut omaisuutta liikaa muutaman vuoden aikaan.

No oli ainakin motiivia jarkata kaikki laskut oikeisiin mappeihin. 

Tassa sen jarjestyksen jalkeen, Alussa oli koko sanky ja lattia 
taynna paperipinoja.

5 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Tuo sama homma on täälläkin taas edessä. Olen pyrkinyt kerran vuodessa mapittamaan että ei tulisi liian suureksi urakka. Mikähän siinä aloituksessa onkin niin vaikeaa?!

Satu kirjoitti...

Apua, mua alkoi ahdistaa, kun pelkästään luinkin tästä. Ison työn olet tehnyt!

Ukkelilla on tapana kerätä matkalaskuja useamman kuukauden ajalta, ja sitten levittää ne tuohon olkkarin lattialle. Otin kerran kuvankin siitä kasasta, ja se oli kyllä melkoinen vuori. :-)

Sude kirjoitti...

JOS olis viisas, niin tietenkin laittaisi kuitit aina heti ommiin kansioihinsa, mutta niin ne on minullakin kaikki sekaisin samassa pahvilaatikossa ja osa hukassa missä lie =D

anumorchy kirjoitti...

Harmi kun en ottanut kuvaa siita katastrofivaiheesta. Sanky ja lattia oli taynna, ainakin 20 erilaista kasaa.

Jael kirjoitti...

Olipa duuni! Minunkin pitäisi tehdä jotain tuollaista sillä paperit on aika sekaisin...