Tai mita niista onkaan jaljella. Herkullisia ja rapeita. Kaurahiutaleina pitaa kayttaa isoja ja kovia sellaisia,
ei mitaan jauhoisia pikahiutaleita. Niista tulee paksuja ja kovia kokkoja.
Eli
80 grammaa voita.
4 desia kaurahiutaleita
2 rkl sokeria.
1 desi demerara sokeria
4 rkl vaaleaa maissisiirappia (toiv. loytyy Suomesta)
Sulatetaan voi ja sekoitetaan kaikki aineet yhteen. Tuloksena on aika muruinen sosso,
ei mikaan kiintea taikina.
Laitetaan leivinpaperin paalle pellille pienia kekoja ja paistetaan n. 170 asteen
lammossa kunnes reunat saa vahan varia. Jaahdytetaan pellilla.
Otin kuvan tuosta siirapista, jos se auttaisi loytamaan ...
Loman ensimmäinen viikko
14 tuntia sitten
4 kommenttia:
Kaurakeksit/lastut onkin tosi hyviä,nam!s
Kiitos , kun annoit kommentin . Tosi kiva blogi sulla , alan seuraamaan .
Tulin minakin vierailulle ja ilahduin suuresti blogistasi. Samantyyppisista asioista ollaan kiinnostuneita. Ainakin, mita ehdin lukea. Ci sentiamo!
Yaelian, kaurakeksit ovat hyvia aina. Tama on tyokaverilta saatu ohje, kai Kanadasta kotoisin.
kyllimarjaana ja Lissu, tervetuloa!
Lähetä kommentti