lauantai 12. joulukuuta 2009

iPhone saapui


Paljon aanta, vahan tuloksia. Silta nayttaa talla hetkella taman gadgetin Israeliin saapuminen. Keskiviikon ja torstain valisena yona kello 12 alkoi myynti. Siis kaupat olivat yolla auki. Asiakkaita ei saapunut kovinkaan paljon. Myos sen jalkeen myynti on ollut aika hiljaista. Uteliaita on kylla riittanyt, mutta myynti on ollut hiljaista, vaikka kauppaajat muuta vaittavatkin.

Israelissa on kolme matkapuhelinliittymia myyvia firmoja. Yleensa seka puhelin etta liittymapalvelut ostetaan naiden kautta, ja jos haluat siedettavan hinnan, on sitouduttava kolmeksi vuodeksi. Talloin maksetaan kuukausittain myos osamaksua itse puhelimesta. Nain pieneltakin tuntuvasta summasta kertyy 36 kerrottaessa aikamoinen rahamaara.

Mina en aio toistaiseksi omaa ikivanhaa primitiivista kapulaani vaihtaa mihinkaan tallaiseen. Tassa laitteessa patterit kestavat viikon ilman latausta ja puhuminen ja tkstiviestien lahettaminen sujuu mukavasti. Valokuvauksen ja netissa surffaamisen suoritan mieluummin muilla laitteilla.



7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Minäkään en tuollaisesta iPhonesta välitä,ottaisin kyllä mielelläni Nokian vastaavan.
Mutta nykyäänhään täällä sopimukset tehdään 24 kuukaudeksi,eikä enään 36 kuukaudeksi.Minä ostin oman puhelimeni Suomesta,kun en halunnut sitoutua mihinkään pitkään aikaan.

Sirokko kirjoitti...

Minä sain iPhonen lahjaksi vajaa vuosi sitten ja on ihan turha kapistus meikäläiselle, kun en keräile mitään musiikkia ja viimetteks surffailisin netissä, pitäisi olla kiikari että näkisi tekstin. Saa ladatakin jatkuvasti. Täällä ei muutenkaan saa mitään erityispalveluja puhelimeen. Käytetään prepaid- systeemiä ja ladataan rahaa tarpeen mukaan. Vanhasta Nokiastani tykkään vaan kaikista eniten.

Tuula kirjoitti...

Mulla on ollut vuosien varrella monia erilaisia Nokian kannykoita. Vaihdan, kun sarkyy.

Nyt pudotin 2 vuotta vanhan hyvin toimivan kannykan jaatikolle ja nayton lasi meni hajalle. Pitaisi taas vaihtaa.

Eli yhta en vaihda ja se on Nokian kannykka. Siis ihan tavallinen. En kuuntele kannykalla musiikkia. Valokuvia otin aikaisemmin, mutta nyt kaytan siihenkin kameraa.

anumorchy kirjoitti...

Yaelian, kylla mina nain noissa iPhonen hinnoissa ainakin Cellcomin sivuilla kaikissa hinta * 36.

Lissu kirjoitti...

Nokia sen olla pitàà ja ihan tavismalli kelpaa minulle tekstiviestien làhettàmiseen ja live-hòpòttàmiseen. Làppàrillà sujuu emailit yms.

BLOGitse kirjoitti...

Miehella on iPhone ja tykkaa kovasti. Itsellani on SonyEricssoneita parikin kappaletta...Uusimmassa hyva kamera mutten ole kuin vasta kokeillut. Kamera on kamera.

Jael kirjoitti...

Voipa ollakin että noissa iPhonen suhteen oli noin,mutta vähän aikaa sittehän tuo pitkä kytkös kiellettiin muistaakseni. En takuulla enään sitoutuisi noin pitkäksi ajaksi..