perjantai 18. joulukuuta 2009

Sadetta osa 2



No sadehan tuli taas yllatyksena kaikille, eiko vaan. Tassa yksi Tel Avivin paakaduista Ibn Gvirol ja alemmassa kuvassa vesiskootteri Ramat Ganissa. Mina en ole nokkaani ulos pistanyt. Onneksi parvekkeeni viemarointi toimii.




5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Vettä tuli aamupäivällä tosiaankin kuin saavista kaataen.Menin ulos sadetakki päällä,sateenvarjo mukana mutta kuitenkin kastuin...Tuonne Ibn Gvirolille olin suunnitellut mennä,mutta eivät ne bussitkaan varmaan olis tuonne kunnolla päässeet...

Jael kirjoitti...

Nyt kun katsoin tarkemmin niin tuohan on se kohta Ibn Gvirolilla missä on katuremontti.Se katuhan on niiltä kohdin ihan auki ja vedet menevät kuin monttuun....

Lissu kirjoitti...

Vàlimeren alueen sateet ovat SATEITA, ei mitààn pikku tihkuja. Silloin ulosmennessà ei sateenvarjosta juuri ole apua. Paitsi jos laittaa jalkaan kunnon kumisaappaat, pààlle sadeviitan ja kaiken koristuksesi ISON sateenvarjon. Pikkusille varjoille sateen herra nauraa partaansa.

anumorchy kirjoitti...

Lissu, juu paitsi jos on tuulista, niinkuin usein sateella on. Ja jos silloin liikut sateenvarjon kanssa se joko menee rikki (halvat kiinalaiset) tai sitten huomaat olevasi Mary Poppins ja ilmassa!!

Leena Lumi kirjoitti...

Vaihdoin muutama vuosi sitten sitä yhtä naiselle tärkeää lääkäriä ja kun menin sinne eka kerran, jätin auton tuttuun parkkiini ja tarkoitus oli kävellä noin 500 metriä sinne vastaanotolle. Vettä tuli niin paljon, että hameeni kastui ja kengät täysin. Oli siinä sitten kiva mennä hienon vastaanoton vessaan ensin kiertämään leningistä liika vesi pois;-) Tein heti alusta upean vaikutuksen. Jostain syystä katuviemärit eivät vedä rankalla sateella.