Aiheena ruoka.
Sehan on kaikkien sydanta lahella oleva aihe. Ongelmana on usein
se etta kuvauskohde ehtii katoamaan, ennen kuin muistaa etta
sen voisi kuvatakin.
Tassa lisukeherkkuani, uunivihanneksia.
Muut ruokamakrot taalla.
Saarella kun asuu....
1 päivä sitten
12 kommenttia:
Onpa herkullisen naköista.Miten nuo vihannekset teet ja mita laitat mausteeksi?
Herkkua ovat täälläkin.
Eipä usein tule tehtyä vihanneksia esim. pannulla, vaikka olisivat ihan hyviä. En vaan jotenkin tykkää niin hirveästi niistä valmiista wokkivihannessekoituksista, mutta voisihan sitä itsekin säveltää jonkin sekoituksen ihan tuoreistakin vihanneksista.
Sateenkaari,
uunipellille leivinpaperi, oljytaan vahan. Paloitellaan kulhoon kaikenlaisia vihanneksia reiluiksi paloiksi, mita kotona sattuu olemaan. Yleensa laitan kukkakaalia, kesakurpitsaa, bataattia, sipulia, valkosipulia, joskus myos broccolia , fenkolia, munakoisoa. Oliivioljya, suolaa ja pippuria, sekoitetaan. Kipataan pellille ja 200 asteiseen uuniin. Jossain vaiheessa niita vahan kaantelen ja ripottelen oreganoa. Aikaa en osaa sanoa, kunnes ovat pehmeita.
Siis, sormituntumalla herkulista! Uuni on siitä kiva, että harvemmin palaa pohjalle ja on aina muhevaa, kun sinulakin tässä!
Terveellistä ja herkullista ja helppoa valmistaa isollekin joukolle
Kiitos ohjeesta.Kokeiltava ensi tilassa.
Herkullista. Nam!
Herkullisen näköistä! Täytyypä kokeilla.
Uunivihannekset ja -juurekset on niin herkullisia ja vielä kun laittaa vähän hunajaa päälle.....
Uunivihanneksia, tosiaan, noita olen unohtanut tehdä vaikka hyviä ovatkin. Ja että hunajaa päälle, sitäkin voisi kokeilla...
Kauniin värikästä ja herkullisen näköistä, nam!
Lähetä kommentti