tiistai 13. elokuuta 2013

Kuukausista julmin?

Suomessa sanotaan etta huhtikuu on kuukausista julmin.
Taalla sen korvaa elokuu. Harmi etta tassa eivat nay 70-80% kosteusprosentit.

Olin tuossa parvekkeella puutarhatoissa viitisen minuuttia ja sain enemman
hyttysenpistoja kuin kahdessa ja puolessa viikossa Suomessa.
Nyt ymmarran minne ne Suomen hyttyset olivat muuttaneet.

Taytyy vaan olla kiitollinen etta taalla ilmastointi pelaa joka paikassa,
toisin kuin monissa Keski- ja Etela-Euroopankin maassa.


7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Nyt illalla Bambin kanssa jo tunsin että oli aika kosteaa ja yöllä heräsin siihen ,että oli hiki....Nukuin nimittäin ikkuna auki ilman viilennystä.Oli pakko laittaa tuuletin päälle..

anumorchy kirjoitti...

Meilla on seka kattotuuletin etta ilmastointi paalla ihan automaattisesti paalla. Tuulettimen ansiosta ilmastointi on 26 asteessa ja etupaassa vaan poistaa liikaa kosteutta.

Allu kirjoitti...

Miten sä saat tuon sääennusteen tänne jpg-muodossa?

anumorchy kirjoitti...

Mulla on siis viela XP. En tieda miten toimii uudemmissa.

Kopsaan kuvaruudun ctrl-Printscreen avulla Paint ohjelmaan. Teen siella save koko ruudulle ja rajaan siita haluamani osan uuteen tiedostoon. Sen sitten siirsin tahan postaukseen.

Allu kirjoitti...

Sain sen kopsaus ja paint toimi, mutta sitten se on doc-muodossa enkä saa sitä kuvana blogiin, kun pitäis olla jpg tai png. Mä olen niin onneton näissä teknisissä jutuissa.

Mine kirjoitti...

Minäkään en pidä elokuusta Istanbulissa. Mutta Suomessa se on ihan lempikuukausiani syyskuun jälkeen. Onneksi olemme nyt olleet karussa Istanbulin elokuuta, ei tarvitse kärsiä sitä kun vajaa pari viikkoa...

Satu kirjoitti...

Minä olen todella ihmetellyt Suomen hyttyskesää, kun hyttysistä niin kovasti etukäteen varoiteltiin ja peloteltiin, mutta hyttysiä on kuitenkin ollut todella vähän, ainakin näillä leveysasteilla (Itä-Suomessa). Muita ötököitä on sitten ollut senkin edestä, ja aiemmin kun tänään kävin marjametsällä, jouduin sellaisen ötökkähyökkäyksen kohteeksi, että en taida enää uskaltaa mennä metsään ollenkaan. :-/