lauantai 31. elokuuta 2013

Viikonlopun nahtavyys...

on Tel Avivin suurimpaan puistoon asennettu torjuntaohjuspatteri. 
Syyriahan on uhannnut ampua raketteja tanne, jos USA hyokkaa.


Sita on kuulemma kayty katsomassa ihan koko perheen voimin.


Tassa vanhassa kuvassa ohjus toiminnassa.

Viime marraskuussa ohjukset torjuivat muutaman Gazasta Tel Avivin suuntaan
ammutun raketin. 

Nyt odotellaan mita Obama vihdoin paattaa vai paattaako mitaan. Han juuri 
ilmoitti etta kongressin pitaa hyokkayksesta paattaa ja siihen menee taas
aikaa. Tuntuu silta etta hoykkayksen momentti talla viivytyksella vaan heikkenee. 
Toisaalta, mitaan neuvottelumahdollisuutta Syyria ei kai ole tarjonnut.


6 kommenttia:

Maria Paldanius kirjoitti...

Moikka Anu!

Tämä herätteli todellisuuteen, surulliseen sellaiseen :/ Nyt ollaan Israelissa(kin) aikalailla heikoilla jäillä, ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Jos USA hyökkää, tod.näk. tulee olemaan kovat paikat myös Israelissa, kuten Syyria on alustavasti 'lupaillut'. :( Taisin lähteä oikeaan aikaan alta pois...

Toivotaan nyt todella, että USA jättäisi panematta sormiaan Syyrian peliin, ei se kuitenkaan johtaisi entistä parempaan lopputulokseen. Magneetti-lehdessä oli tänään hyvä kirjoitus aiheesta ja USA:n osallistumista kommentoitiin sanoen: 'Jos USA hyökkää Syyriaan, seuraukset ovat samat kuin kaikissa niissä maissa, joihin USA on hyökännyt ilma minkään valtakunnan osallisuutta kyseisen maan asioihin.' Juurikin näin. Entistä suurempi balagan siitä seuraisi, ei muuta.

PS. Katsoin kirjalistaasi ja pakko alleviivata sanasi: Luin juuri kovasti mainostetun kirjan 'Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi', mutta petyin karvaasti. Aivan liikaa historiaa, paikkoja, vuosilukuja ym. nippelitietoa, vaikka kirjailija toki onkin tehnyt valtavan taustatyön ja tiesi valtavasti aiheestaan. Mutta ei uponnut.

Kaipasin enemmän tässä hetkessä tapahtuvia asioita, eikä satavuotiaan menneisyydellä loppupeleissä olisi ollut niin paljon merkitystä kuin mitä sille teoksessa annettiin. Tämä toki vain minun mielipiteeni. Petyin myös kirjan loppuun joka oli kuin juosten kustu (suoraan sanoen :))

Kiitos tästä postauksesta, palaillaan asioihin (minunkin blogini puolella kunhan se nousee kuolleista; syyskuun lopulla suunnilleen :)) !

Jael kirjoitti...

Obaman eilinen puhe oli helpotus,toivottavasti hyökkäystä ei tule Syyriaan,mitään hyötyä siitä ei ole,päinvastoin.Ei ole todisteita siitä,että Asadin hallinto on vastuussa siitä,mitä Syyriassa on parin viimeisen vuoden aikana tapahtunut,Suurin osa Syyrian kansasta on Asadin puolella,ja kaiken pahan takana ovat Syyriaan tulleet kaikenlaiset kiihkoislamilaiset joukot,niistä pitää päästä eroon eikä Asadista.

anumorchy kirjoitti...

Maria,
mukavaa Suomilomaa ja viiden kahville haluan jatkossakin.
Vahan todella ihmettelin miten se "Satavuotias" oli NIIN suosittu.

Jael,
toisaalta Obaman uskottavuus kylla alkaa olla aika heikoilla kun han soutaa ja huopaa tuolla lailla.

Mine kirjoitti...

Voihan Syyria. Sitä on kahden tulen välissä. Toisaalta ihmettelee, että miten kukaan ei tee mitään ja lopeta tuota hulluutta. Ja nyt sitten, voidan Obama, älä vain hyökkää. Ristriitaista?

Tuula kirjoitti...

:( Tilanne siellä on joka tapauksessa nyt odottava, eikä varmaan ollenkaan mukava. Tosin muistan aikaisemmilta ajoilta, että elämän on kumminkin jatkuttava ja se vaan menee eteenpäin. Kaikkea hyvää kumminkin toivoen ja ajatuksissa olette kaikki siellä olevat.

Ei Kukaan kirjoitti...

Aika pelottavalta kuulostaa tuo teidan elamanne nain rauhallisilta maailman nurkilta katsottuna..!