lauantai 17. huhtikuuta 2010

Hauskoja(?) mokia

Galilean retkesta myohemmin. Taalla Facebookissa ihan hervottomia juttuja linkki ! Seuraavan kerran kuvaan omatkin ja lisaan. Kerran jai tukka vatkaimeen kiinni....ja kumipohjaiset kulhot kaatuu kun niita yrittaa tuupata sivuun.

2 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Enpä ole facebookiin vielä liittynyt, mutta Susan blogiin joskus keräiltiin mokia, kaikenlaista sitä sattuu.
Ja onnea 1-vuotiaalle blogille, ihan kohta!

Leena Lumi kirjoitti...

Olen niin kyllästynyt faceen! Ensin ihan intona, mutta sitten blogi alkoi viedä kaiken aikani. Ja alkoi tuntua oudolta kertoa kaikille, milloin esim. lähtee elokuviin tai pois kotoa tms. Sehän on kuin kutsu varkaille. Käyn siellä enää vastaamassa ja ehkä kuittaan jotain kerran kuussa tai kahdessa.

Voi, noita hassuja sattumuksia kyllä riittäisi! Viimeksi jäin pimeään hissiin hotellissamme Zürichissä ja pyörryin, koska olen ahtaan paikankammoinen. Kun iistä tokenin näin vielä selälläni ollenhienon pariskunnna saapuvan hotelliin ja sanoin mitään ajattelematta ja saksaksi, että 'älkää vain tulko tänne , täällä on hengenvaarallista.' Respan tyttö osasi nauraa: Hän oli Ruotsista.

Reima lastasi kerran osan ostoksista auton katolle, kun niitä oli vähän ja hän ei viittinyt ottaa muovikassia. Avasi oven ja lähti. Unohti maito- ja jogurttitölkit sinne katolle...(Tämä oli siis enenn näitä avaimia, jotka 'etäaukaisevat' nappia painamalla.