tiistai 3. marraskuuta 2009

Surullinen tarina

Olipa kerran onnellinen perhe. Mummo ja vaari, heidan poikansa ja pojan vaimo, ja heilla kaksi lasta, 3-vuotias tytto ja pieni poikavauva. He asuivat yhdessa, samassa asunnossa. Perheella oli menestyva ravintola ja vasta avattu pubi. Ravintolassa oli tyoskennellyt vastaava tarjoilija, joka sai potkut kun hanta epailtiin varkaudesta. Han paatti kostaa. Han sai kasiinsa (vaimonsa avulla, han oli edelleen siina ravintolassa toissa) asunnon avaimet. Yolla, kun mummo ja lapset olivat kotona, han meni veitsi kasissaan sisaan ja tappoi mummon. Sitten han odotti. Vaari tuli kohta kotiin, ja hanta odotti sama kohtalo. Parin tunnin kuluttua han lahetti mummon puhelimella tekstiviestin pojan vaimolle, jossa han sanoi etta pienella tytolla on kuumetta. Vaimo tuli ravintolasta kotiin, ja ex-tarjoilija tappoi hanetkin. Sitten han katseli nukkuvia lapsia, ja koska nama niin muistuttivat hanen vihaamansa isaa, han tappoi heidatkin. Sitten han taas odotti. Kun lasten isa tuli viimein aamuviidelta suljettuaan ravintolan, murhaaja otti hupun pois paastaan, jotta tama tajuaisi kuka kostaja on. Pienen nujakan jalkeen kuudes ja viimeinen uhri oli myos eloton. Lopuksi murhaaja vaihtoi puhtaat vaatteet,avasi kaasuhanan, levitti bensiinia asuntoon, sytytti sen palamaan ja lahti pois.
Eiko olekin mauton sepustus? Ikavinta on se, etta tama on tositarina.
Murhaajan virhe oli siina, etta han jatti asunnon ikkunat kiinni. Happi loppui eika palo tuhonnut kaikkea. DNA naytteet jotka otettiin asuntoon jaaneista vaatteista ja hanen autostaan paljastivat yhteyden, ja nyt han on vangittuna. Poliisi on tyytyvainen nopeaan ratkaisuun, mutta se nyt ei niin kauheasti lohduta.

Edit: Unohdin mainita etta han oli myos hautajaisissa ja paivitteli miten joku voi tuollaista hirveaa tehda.

5 kommenttia:

SaaraBee kirjoitti...

Aivan kauhea tapahtumasarja...miten voi noin paljon vihata...

Leena Lumi kirjoitti...

Herranen aika, Anu! Tuohan päihittää jopa Teddy Bundyn puhtaan vihan määrässä ja mukana lapsia ja vanhuksia...Miten kauheaa...ja mukana hautajaisissa...

Jael kirjoitti...

Tuota juttua ei ole voinut viime päivinä kuin vain ihmetellä.Miten Venäjällä etsintäkuulutettu ihminen pääsi tänne muuttamaan ja interpolin pyyntöön ei vastattu ja palautettu. Tänään luki että murhaaja olisi kerskaillut Venäjällä tekemistään murhista ja nyt kuulemma sinne lähetetään poliiseja sitä tutkimaan.Aivan karmeaa, puistattaa kun ajattelen tuota juttua .

Allu kirjoitti...

Karmea tapaus, huh huh! Todellisuus on tarua ihmeellisempi.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Kamalaa! Miten joku voi tehdä noin!!