keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Vaivoja

Isannan uusi ura on saanut harmittavan takaiskun, kun ennenkin vaivannut selka innostui taas sateilemaan erkoisen voimakkaita kipuja ymparistoon. Eilen jo varasimme aikoja terveyskeskusen kautta, yllattavan nopeastikin. CT olisi ollut tanaan ja kipuklinikan aika sunnuntaina. Loysin kuitenkin netista yksityisen laakarin, joka hoitaa tallaisia tapauksia ruiskuttamalla steroideja selkaan (vahan kuin epiduraalipuudutus, mutta eri aineilla). Sen tyyppista hoitoa sielta kipuklinikaltakin olisi kai saanut. Soitimme tohtorille illalla ja han olikin valmis hoitamaan jutun jo tanaan. Rahalla saa...
Nyt on homma hoidettu, toivottavasti auttaa. CT kuvaus tehtiin heti, ja myos itse hoito tehtiin koko ajan kuvattaessa, jotta laakepistos osuisi oikeaan paikkaan. Toistaiseksi potilas ilmoitti kipujen pikkuisen lieventyneen. Taysi vaikutus saadaan vasta parin kolmen viikon aikana. Toivotaan parasta. Ilmeisesti taksin ajaminen ei ole tallaiselle selalle paras ratkaisu. Nyt odotetaan kipujen lieventymista, ja sitten katsotaan, mita eteenpain.
Itsekin olen flunssassa ja sairaslomalla, joten taalla vaivoja riittaa. Alkuviikkokin meni ystavan tyttaren merkeissa, hanelle tehtiin aika monimutkainen jalkaleikkaus. Toivotaan pikaista paranemista kaikille!!

3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Tuo selan hoito kuulosti aika mielenkiintoiselta.

Paranemisiin!

Jael kirjoitti...

Parempia vointeja sekä sinulle että isännälle.Selän hoito kuulostaa mielenkiintoiselta,pitää laittaa muistiin jos itse alkaa selkä kovasti vaivaamaan.

anumorchy kirjoitti...

Odotetaan nyt miten se auttaa, ennekuin voin hoitoa/laakaria suositella! Toistaiseksi on pienta edistysta. Ilmottelen myohemmin miten jatkossa menee. Laakari soitti illalla kysymaan vointia, mika oli sinansa kiva juttu.
12 vuotta sitten isanta oli sairaalassa kun alkoi jalasta menna tunto ja voima kun selan hermo oli puristuksissa. Silloin sai steroideja suoneen ja se vahitellen auttoi. Siihen aikaan
ei tammoisia piikityksia viela ollut.