torstai 26. marraskuuta 2009

Vesitippoja

Pari paivaa sitten ehdin vahan leikkia uudella kameralla. Annoin vesihanan tiputella lautaselle tiskialtaassa, ja kuvasin oikeen lyhkasella valotusajalla. Ei hassumpia mielestani!

7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Jänniä kuvia...Olet näköjään lukenut hyvin ohjekirjasen.Mulla on ollut nykyinen pikkukamera kesästä lähtien ja aina on pitänyt lukea se manuaali,jotta tajuaisi kaikki ne napppulat,mutten vieläkään ole sitä lukenut....

anumorchy kirjoitti...

No taytyihan sita kokeilla, etta mita siita saa irti. Voi olla etta menen myos jollekin kurssille. Tyokaverini osti hienon jarjestelmakameran, ja kay nyt semmosta kurssia ja nauttii ja oppii paljon uutta, vaikka on aika paljon kuvannut ennenkin.

Jael kirjoitti...

Mullahan on järkkärikamera(Canonin) ja täytyy tunnustaa,että laiska olen sen käytössä ollut.Viime viikollakin olisi ollut hyvä tilaisuus käyttää,kun olin pohjoisessa,mutta otin vain pikkukameran mukaan.PItäisi mennäkin tuolle kurssille,niin oppisi kunnolla käyttämään sitä järkkäriäkin.

BLOGitse kirjoitti...

hienosti olet saanut freezattua liikkeen!
mulla on tuo vasta suunnitteluasteella kun on herneet vie huomion viela muutaman paivan! :)

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Hei voisitko kertoa - miten tästä Canon powershot sx 1 is:stä säädetään valoitusaikaa?

nimim. tietämätön mutta opinhaluinen

anumorchy kirjoitti...

Tuure,
mulla on sellainen Tv-kohta kameran paalla olevassa rinkulassa, mista voi valita automaatti/muotokuva/maisema ym vaihtoehtoja. Tv tarkoittaa time value ja se saataa valotusaikaa.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Jes !! Kiitos :)

Olen huono tekniikan kanssa ...