tiistai 5. tammikuuta 2010

Ikeassa

Lauantai-iltana kavimme pitkasta aikaa paikallisessa IKEAssa. Siellahan on hyva selkavaivaisen miehenkin istua lepaamaan milloin mihinkin sohvaan tai tuolille. Uskomaton oli taas se ihmisten maara siella! Lauantaina oli niin kaunis ja lammin saa, etta olin taysin varma siita, etta koko kansa on luonnossa retkeilemassa, eika kenellakaan ole voimia menna viela illalla Ikeaan patikoimaan. Miten vaarassa olinkaan.
No, mitaan isompaa emme ostaneet. No, tunnettehan tekin ne shopailukierrokset kun "en ostanut mitaan mutta silti meni 60 euroa".  Huonekasvi, pari paistokauhaa ja lastaa keittioon, nukkaa poistava tarrarulla ym ym. Ja herkkukaupasta tietysti Dajm-suklaata isannalle ja smorgasgurkar minulle. Harmi kun herkkuvalikoima on niin pieni. Kaikkien ruokatarvikkeiden pitaa onata kosher-todistus, ja sitahan ei Ruotsissa kovin monella firmalla ole.

7 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ikea onkin saapasmaassa ainoa paikka, johon mielellàni làhden shoppailemaan. Nyt on Tampereellekin tulossa myymàlà, kuulemma, joten sinne sitten. Ei tartte ajaa kuin 300 km (edestakaisin) shoppaamaan!!!

pikkujutut kirjoitti...

Me kavimme siella ikeassa ostamassa huonekalut tanne aikoinaan mukaan. Arabialainen tyyli ei houkutellut.Ja hyvin ovat kestaneet nama vuodet.

Yaelian kirjoitti...

Viime kuussa kävin IKEAssa mutta viikonloppuna en edes ajattele sinne mennä kun on niin täyttä.Mukaan tuli pari keittiöjuttua, lelu tutun lapselle ja puolukkahilloa ja Läkerolia. Odotankin että se toinen IKEA avataan 2 kuukauden kuluttua,on kuulemma isompi kuin tuo ensimmäinen niin jospa se herkkukauppakin olisi isompi.

anumorchy kirjoitti...

Puolukkahilloa ja Lakerolia olen muos joskus ostanut. Mutta kun mustamakkara puuttuu, niin hillolle on vahemman kayttoa! Herkkukauppa uudessa Ikeassa tuskin paranee, kun kosher-saannot pysyy.

Leena Lumi kirjoitti...

Lissu, arvaa olenko onnessani kun Tampereelle tulee Ikea! Meiltä on Hesaan matkaa Jyväskylästä about 250 km:a ja Tampereelle vain 150 km:a

Vaikka joku sanookin, että Ikea on semmoista nuorten kotien kamaa, niin nuorista sitä esimerkkiä pitääkin katsoa: Tyttäreni osti Ikeasta punaisen nahkasohvan kohtuuhintaan ja sohva majaili meillä sattuneesta syystä pari kuukautta. Se oli niin hyvä takka/televisiohuoneeseemme, että oli pakko saada oma. No, ei muuta kuin Helsinkiin kaupoille ja tytyväinen olen. Koirakin tykkää.

Lisay kirjoitti...

Kiva tosiaan,etta uusi Ikean liike avataan Rishoniin.
Minulta lyhenee matka puoleen,joten siella voi pistaytya vaikka iltaisinkin.
Minulla on jaakaapissa puolukkahilloa,suolakurkkuja ja punajuuria viimeiselta Ikean reissulta ostettuina.

Anne kirjoitti...

Olen aina sanonut, että IKEA on kauppa, jossa menee 200 frangia, vaikei osta mitään... ;) On muuten yksi ehdottomia suosikkikauppojani.