lauantai 9. tammikuuta 2010

Palasia pelissa


Tulihan se valmiiksi, ja aika nopeaankin. Vahan yli viikko meni  1500 palan palapelin kokoamisessa. Jostain syysta olen kovin ihastunut tahan melkoisen aivottomaan harrastukseen. Ehka se kuvaa aivojeni tilaa, en tieda. Tai sitten saan toimistossa miettia tarpeeksi arvoituksia ja ratkaisuita, joten tama on sitten vastapainoa. Nyt on palapelikaupassa houkutteleva 1+1 tarjous, joten uusia koottavia ilmestyy taloon luultavasti piakkoin. Taman viimeisen sainkin vaihtokauppana samaisen nettikaupan katevan vaihto/myynti foorumin kautta.

4 kommenttia:

Vihreatniityt kirjoitti...

Ei ollenkaan tyhmä harrastus. Siinähän sitä vasta pitää miettiä ja päätellä. Meinaatko kehystää tuon palapelin?

anumorchy kirjoitti...

En usko. Minulla on jo pari valmista paljon hienompaa, enka ole niitakaan saanut viela kehystetyksi, vaikka kokosin ne jo viime talvena, ja valitsinkin aiheet ja varit ihan kehystysmielessa. Hairitsee kai kun nakyy nuo palasten rajan aika selvasti.

Yaelian kirjoitti...

Ennen tykkäsin koota palapelejä mutten ole sitä tehnyt vuosiin.Sehän on kiva harrastus!

sirokko kirjoitti...

Ennen nettiä palapelit oli minunkin passioni. Yksi parintuhannen palan tosi vaikea oli pitkään olohuoneen maton alla aina valmiina, ei ollut silloin tarpeeksi isoa ja tyhjää pöytää sitä varten :) Laitoin ne kiinni kontaktimuoviin kun kuvittelin että joskus kehystäisin, mutta eipä ole tullut tehtyä, kokonaisina ovat silti vielä.
En muistanutkaan enää ennen kun nyt muistutit.