lauantai 23. tammikuuta 2010

IkkunaremonttiaEilen meilla oli jannaa ohjelmaa kun naapuritalossa korjattiin ikkunaa. Naissa taloissahan on olohuoneen kohdalla yhtenainen lasiseina, eli myos kerrosten valissa on ikaankuin lasiruutuja. Nyt heilla oli 16. ja 17.kerroksen valilla mennyt ruutu rikki. Syyta en tieda. Olisiko ikkunanpesijat hajottaneet, lintu tormannyt vai mita. Nyt se piti kuitenkin uusia, ja tama ukkeli kiikkui maan ja taivaan valilla varmaan kolme tuntia. Alumiinikehykset piti ruuvata irti, vanhat sirpaleet poistaa, ja uusi ruutu saada paikalleen, mieluiten ehjanakin. Onnistuihan se, mutta aikaa meni.
Meillakin vaihdettiin aikoinaan pari viallista lasia. Onneksi en ollut kotona silloin. Mies kertoi etta se oli kauheaa katseltavaa. Yksi vaihtolasi heilla meni rikkikin silloin. Onneksi ei pudonneet sirpaleet kenenkaan paahan.

10 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Onko teidän olohuoneen seinä kokonaan lasia tuonne merelle päin?

kysyy yksi suuri mereen ihastunut;-)

Sirokko kirjoitti...

Hui hurja! Mutta hienot on näkymät.

Yaelian kirjoitti...

Huh, minä varmaan pyörtyisin jos tuolla tavoin roikkuessa katsoisin alas....

Tuula kirjoitti...

Huh, tuossa ei sitten pida olla tyontekijalla korkeanpaikankammoa. Minulla on...

Lisay kirjoitti...

Eika saa huimata!!!
Minua ei sais tuonne roikkumaan.
Saakohan tyontekija jotain korkeanpaikanlisaa palkkaansa???

anumorchy kirjoitti...

Leena, maisemat on itaan eli sisamaahan pain. Ei niin hieno mutta kaytannollisempi parvekkeen toimivuutta ajatellen. Vahemman tuulta, eika iltapaivan kuuma aurinko paahda (iltapuoleenhan siella on tyolaisella aikaa istua).

Lisay, korkeanpaikan lisasta en tieda. Ei ollut edes nuori kaveri, varmaan yli 50.

Leena Lumi kirjoitti...

Minä muuten myös ajattelin tuota auringon paahdetta..., mutta häikäistyn aina isoista laseista tai lasiseinistä.

Allu kirjoitti...

Meidän tuttavat olivat vahingossa ostaneet niin ison sohvan, että se ei mahtunut porraskäytävän kautta asuntoon ja piti irroittaa valtavan iso ikkuna ja sitä kautta nostaa sohva. Siinä tuli sohvalle hintaa.

Mirja kirjoitti...

Hui, hurjaa, ei ole ihan käytännöllisemmästä päästä nämä talot. Muuten, mitä ihmettä nuo vaalea laatikot tuolla alhaalla ovat, kysyn kun en oikein saanut selvyyttä mitä ovat, tai sitten en vain hiffaa .)

anumorchy kirjoitti...

Hautakivia! Taalla laitetaan tuollainen marmori"laatikko" koko homman paalle, eika vaan paatykivea. Ja kyseessa on hyvin uskonnollisten juutalaisten hautausmaa, heilla ei ole tapana sita koristella millaan turhilla puilla tai kukilla.