lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sapattileipaa

Minikokoisia sapattileipia Tel Avivin Carmel-torilla.
Ei mitaan taysjyvaa, mutta niin hyvaa, ainakin ihan
tuoreena. Kuivahtaneesta tulee loistavaa paahdettuna.
Voita ja itsetehtya aprikoosihilloa paalle, nam!


4 kommenttia:

Melissa kirjoitti...

Näyttää mahottoman hyvälle :)

Marja-Leena kirjoitti...

Jään että ovat tuossa paljaaltaan! Meillä lähes kaikki on kääreissä. Hyvännäköisiä!

Marja-Leena kirjoitti...

Jään että ovat tuossa paljaaltaan! Meillä lähes kaikki on kääreissä. Hyvännäköisiä!

Tuula kirjoitti...

Nam nam, sapattileipä on todella hyvää :)! Ja että tuommoisia pieniäkin nyt tehdään, ihan kuin sapattisämpylöitä.