keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Söpölainen ?

Eikos ole aika komea taman meidan upouuden ja vaaleissa toiseksi
eniten aania saaneen puolueen ykkosmies Yair Lapid?
Toivottavasti saa jotain aikaankin. Isansa Tommy oli kova poliitikko.

5 kommenttia:

PW kirjoitti...

No ei kylla yhtaan (ulkonaolta) iske, tai no ulkonako viela menee plussan puolelle mutta se elekieli! Siis hanen tapansa heiluttaa ja pyorittaa paata. Jo Yairin uutisankkuri ajoilla minun oli vaikea katsoa uutisia sen heilumisen takia... Muuten kylla vaikuttaa fiksulta ja patevalta miehelta.

Aikoinaan suomessa tyonpuolesta kavin MTV3:n esiintymiskoulun johon kuului myos perusteet TV esiintymisesta ja siella kylla huomasi kuinka jokainen pienikin liike korostuu ruudussa, Yair ei olisi lapaissyt kurssia ;)

Lisay kirjoitti...

Ehka eleittensa takia erottuu joukosta...
Ihan fiksun oloinen,katsotaan tosiaan,mita saa aikaiseksi...
Mutta mitas sanotte uutisista tutusta Zvi Yehezkelista?Mieheni serkku ja sanovat samannakoisiksi...minun on vaikea nahda samannakoisyytta,ehka vahan....

anumorchy kirjoitti...

PW,
ei ole minua koskaan hairinnyt. Ja saahan satiiriohjelmat naista eleista hyvaa matskua.
Lisay,
ihanko totta? Miehesi on siis varmaan komea! Zvihin olin aikaisemmin tosi ihastunut, nyt en ole niin varma siita parrasta...Olin muutama vuosi sitten pitkaan toissa asiakkaan toimistossa, joka toimii samassa tornitalossa kuin Zvin tv-studiot.
Aina toivoin etta nakisin hanet ja menisimme samalla hissilla. Lopulta ainoa julkkis jonka siella nain oli vanha Moti Kirshenbaum :((((((((

Mine kirjoitti...

No eihän tuon katsominen silmiin satu.

Sateenkaari kirjoitti...

On kylla oikein miehen naköinen mies.