perjantai 10. lokakuuta 2014

Liikaa lomapaivia?

Vai mika lie on iskenyt kun aloitin tallaisia napertelemaan. Rypytys nyt ei ollut
ihan taydellinen mutta sittenhan on kotitekoisen nakoinen. Siis hienosti sanottuna 
rustiikkinen. Eli ihan trendikas. 



Isanta soi nelja joten ilmeisesti maistui ihan oikeasti eika vaan
kohteliaisuudesta. Onhan han suomessa karjalanpiirakoita maistanut mutta
muistaaksen vai niita kaupan paksuja motikoita. 


Karjalanpiirakoita olen tehnyt Suomessa kerran tai pari. Siita vaan on yli 
30 vuotta. Israelissa ei ole koskaan ennen tullut tehtya. 


En oikein uskalla naita laajemmalle perheelle esitella. 
Tuloksena osaisin arvioida kaksi mahdollisuutta, eika kumpikaan niista ole hyva.


a. Pitavat piirakoita ihan kummallisina ja Suomen vaatimaton kulinaarinen maine
    saa uuden kolhun.

b. Tykkaavatkin naista ihan sikana ja tahtovat etta teen joka viikko. 

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Onpa hyvän näköisiä,nyt tuli nälkä! Minkä ohjeen mukaan teit nuo?

anumorchy kirjoitti...

Kotiliedesssa oli noin kuukausi sitten. Mutta kylla ne ohjeet on joka paikassa melko samanlaisia.

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä nuo itse tehdyt vie voiton kaupan piirakoista!
Minunkin piirakan teosta on aikaa, noin 23 vuotta! Oliskos aika päivittää tätäkin hommaa...
Hyvää sapattia ja lehtimajanjuhlaa!

Petra kirjoitti...

Hyvalta nayttaa! Mina olen tehnyt niita kahdesti viime vuosien aikana, perunaversiot tekivat taalla riisiversioita paremmin kauppansa.