lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hiljaista


Kovin hiljaista nayttaa olevan blogirintamalla tanaan.
Ainoastaan me ulkosuomalaiset naytamme jonkinlaisia elonmerkkeja.
Suvi-Suomessa ollaan ilmeisesti nauttimassa keskikesan juhlasta taysin rinnoin.
Toistaiseksi hauskin otsikko, joka loytyi Iltalehdesta, kuului nain:
"Mies kuljetti perämoottorilla varusteltua laituria" ja tietysti promillejakin loytyi.

5 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

No, aivan kaikki evät ole kuljettaneet perämoottorilla varustettua laituria tai hukkuneet, mutta tiedäthän: Juhannus on suven taitos. Tästä alkaa sitten hillitön pohdinta mitä kevät teki mustikoille ja tuleeko sieniä ja jos tulee, niin mitä sieniä etc. Jotkut seisoo paarmojen syötävinä poimimassa villivadelmia ja joku mukavudenahluinen (minä) ostaa vadelmat iloiselta, ahkeralta thaimaalaisnaiselta torilla...Ja uimavedet vasta lämpenevät.

Me sömme ekat uudet perunat tänään kera sillin. Eilen tietty grillausta ja huomenna taas;-)

Mukavaa juhannusta, Anu, vaikka en voikaan tässä sinulle valkolehdokin tuoksua lähettää!

Sateenkaari kirjoitti...

Eilisen sateen ja ukkosen jalkeen meilla on taalla Antalyassa aivan mahtava,aurinkoinen ja ei niin kuuma ilma.İllansuussa olen lahdössa taalla asuvan suomalaisen ystavani,ja hanen kolmen lapsenlapsensa kanssa jatskille.Juhannusjuhlista en valita.Joskus vuosia sitten,kun taalla asui paljon suomalaisia,niin oli oma yhdistys,joka piti aina taallakin juhlat,kun oli joku suomalainen juhlapaiva.Nyt meita asuu taalla niin vahan,ettei yhdistyksenpito kannata.Tavataan vain muuten aina silloin,kun on tarvis.

Allu kirjoitti...

No todella hiljaista on, Suomi lomailee.

Jael kirjoitti...

Juuri nyt tulin koneen ääreen,ulkona on ollut tosi kaunista tänään ja sisällä ei viitsinyt olla. Koko viikoksikin on näköjään luvattu kaunista ja lämmintä

Lissu kirjoitti...

Kyllà nàin mahtavat juhannuskelit hiljaiseksi blogistanian Suomessa vetàà. Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Tosin navakan tuulen saattamana. Joten ei vesille, edes motoroidulla laiturilla.