maanantai 17. elokuuta 2009

Ruumiita

Viime paivien lehdet ovat taynna murhauutisia. Perjantai-iltana tapettiin Tel Avivin rannalla perheineen iltakavelylla ollut mies. Humalainen nuorisojoukko kavi perheen kimppuun, ilmeisesti ilman mitaan syyta. Vaimo ja aikuinen tytar paasivat pakoon. Mies katosi ja ruumis loydettiin aamuyolla lahistolta. Sama porukka oli kuulemma kaynyt ennenkin rahinoimassa rannalla.
Pari paivaa aikaisemmin halytettiin kotikaupungissani palokunta sammuttamaan palavaa roskista. Palomiehet loysivat sielta muiden roskien joukosta myos naisen ruumiin. Hanta ei ole kai tunnistettu vielakaan.
Netanyan kaupungin lahella olevasta Alexander-joesta loydettiin toisen ruumiin kappaleita.
Viikko pari sitten rikosporukka ammuskeli kadulla Ramlen kaupungissa, ja osuikin puiston penkilla istuneeseen 17-vuotiaaseen poikaan, joka kuoli.
Noin kolme viikkoa sitten isa tukehdutti pienen tyttarensa tuorekelmua paan ymparille kietomalla. Tama oli kosto tyton aidille joka oli paattanyt jattaa hanet.

Varmaan unohdinkin jotain...elokuun helle ilmeisesti pehmittaa paat ja kiristaa hermot!

7 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Taytyy tassa tunnustaa, etta hepreaa opiskellessa luin aina sanomalehdista kaikki murha- yms jutut. Enka oikeastaan juuri muuta. Tama johtui siita, etta ne jutut olivat lyhyita ja nopeita lukea.

anumorchy kirjoitti...

Mina taas luin naistenlehtia! Niissa on helpompaa kielta ja asiaa kuin sanomalehdissa.

Leena Lumi kirjoitti...

Anu, aivan hirveää! Helle tekee ihmiset hulluiksi. Suomessakin jos on joku ihmeellinen hellekausi joskus, taatusti tulee rumiita. Ja ihan ulkopuolistenkin kimppuun käydään. Eräs rovua, joka asuu Saksassa, mutta tulee aian kesäksi Suomeen, sanoo, että häntä järkyttävät nämä perheväkivaltauutiset täällä, kun aina mies on kirveellä tai puukolla tappanut vaimonsa. Kyllä minusta niitä murhatekoja on kaikkialla. Rikostilastot todistavat: helle lisää väkivaltarikollisuutta.

Jael kirjoitti...

Kuumalla ilmalla kiristyvät hermot herkemmin. Aika paljon tosiaankin on ollut murhatapauksia viime aikoina,ja niistä on kovasti uutisoitukin.

Pekka kirjoitti...

Kiitos kommentista Kuuselassa omasta ja vaikkapa myöskin kissojen puolesta. ;-)
Yksi siskoistani oli Kirjat Anavimissa muistaakseni noin vuonna -67.

Pekka kirjoitti...

Tämä ei ollut ehkä hyvä paikka "kevyelle" kommentille. Toisaalta tämän päivän maailma on aivan liian täynnä järjetöntä väkivaltaa ja ihmiset ovat pahoin turtuneet sen uutisoimiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mina myos luin alkuvuosina naistenlehtea, 'LaIsha', se oli sita aikaa kun lehti oli viela painettu huonommalle paperille ja sivut piti viela itse leikata veitsella auki, muistatkos? Se oli kylla viela hyva lehti silloin, paljon mielenkiintoista asiaa. Nykyisin selailen sita vain hammaslaakarin odotushuoneessa ja totean aina etta joko lehti on muuttunut taysin tai sitten mina, silla en enaa ostaisi. :-)
Kauheita nuo murhatapaukset...