sunnuntai 2. elokuuta 2009

Sunnuntaiklassikko

Lomilta on jo palattu, siita myohemmin. Piti nyt kertoa ensin etta Wanha Herra Leonard Cohen tulee todellakin esiintymaan Israeliin ensi kuussa. 23000 lippua pantiin myyntiin eilen illalla netissa ja ne menivat kaikki noin kahdessa tunnissa. Pankki, joka sponsoroi konserttia myi kai saman verran lippuja omille asiakkailleen. Nekin ovat jo loppuneet. Konsertti on 24 syyskuuta.
Sikali kun televisiossa naytettyyn live-showhun on luottamista, maestro on edelleen kunnossa ja charmikkaampi kuin koskaan.

Suzanne on yksi monista hyvista kappaleista, ei valttamatta paras. Youtube ei anna embed-mahdollisuutta kaikkiin klippeihin.

7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogimaailmaan loman jälkeen, toivottavasti SUomessa oli oikein mukavaa!
Jeps,huomasinkin miten äkkiä nuo liput loppuivat,huh! Ja on se Leonard aika hyvässä kunnossa, jos vielä 75-vuotiaana kiertää maailmaa.Tosin tämä on hänen viimeinen konserttikiertueensa,joten ihan senkin takia varmaan liput meni niin hyvin kaupaksi.

Suzanne onkin ihana klassikko!

BLOGitse kirjoitti...

Tervetulemax takaisin!
Odotamme lomapostauksiasi; tarinoita mika kaikki on paremmin Suomessa! :)

Menipa liput nopsaan!
Joidenkin artistien suosio kestaa vuosikymmenienkin paahan...

anumorchy kirjoitti...

Kiitos! Suomi on kiva lomamaa, en sinne asumaan muuttaisi. Monet asiat on siella paremmin ja monet taalla. Eli ihminen joka on asunut useassa maassa kaipaa aina jotain sielta muualta!

BLOGitse kirjoitti...

Lyhyesti ja ytimekkaasti sanottu ja niin totta...
Mitakohan ihmiselle tapahtuu kun ei millaan meinaa sopeutua takaisin? siis paassa tapahtuu jotain...
On jatkuva kaipuu 'muualle', 'pois taalta' (siis Suomesta)
VAIKKA
kuten totesit, monia asia hyvin,
joku kutittaa eika silta saa rauhaa...
Kysymys ei ole vain ilmoista tai pimeydesta ja pitkasta talvesta jne.

Leena Lumi kirjoitti...

Anu, Cohenin Suzanne on ikuisesti mun lempparibiisi. Eräs teki minulle levyt, jossa 20 elämäni musiikkia ja tämä oli mukana.

Leena Lumi kirjoitti...

Jouluhulluna olen ostanut jo ensimmäsiet joululahjat...;-) Aion muuten toivoa Leonard Cohenin koottuja levyjä joululahjaksi. Te onnelliset pääsette herran livekonserttiin!

anumorchy kirjoitti...

Siis HE onnelliset jotka ehltivat ostaa lipun tuossa tuiskeessa. Eivat olleet halpojakaan. Nyt on huhuja, etta olisi toinenkin konsertti, mutta en oikein usko. Hanella on varmaan aika valmis aikataulu kiertueella johon ei ehka israelilainen spontaanisuus pure.