keskiviikko 19. elokuuta 2009

Unohtuihan niita...

Edellisen postauksen lopussa tuntui silta, etta jotain on unohtunut.
Sitten muistuikin mieleen. Pari viikkoa sitten naamiotunut, mustiin pukeutunut mies(?) tunkeutui homoseksuaalisten nuorten kerhotilaan Tel Avivissa ja ampui silmittomasti kaikkia paikallaolevia. Taman jalkeen han pakeni paikalta. Poliisilla ei ole kai harmainta aavistusta hanen motiivistaan, saati sitten henkilollisyydesta.
Kaksi ihmista kuoli valikohtauksessa, nuori tytto ja sosiaalityontekija. Monia loukkaantui, osa vakavasti. 13-vuotias poika on koomassa, ja tulee olemaan halvaantunut, jos yleensakaan heraa.

Ja lisaakin on tullut. Eilen Jerusalemissa puukotettiin nainen kuoliaaksi. Han oli nayttamassa omistamaansa asuntoa uusille vuokralaisehdokkaille, kun nykyinen asukas kavi hanen kimppuunsa ja tappoi hanet pariskunnan silmien edessa. Mies on kuulemma tunnettu vakivaltaisena ja arvaamattomana, poliisiinkin on otettu yhteytta, mutta se ei tata tapausta estanyt.

Viime yona oli melkein tappo naapurikaupungin puistossa. Nuorisoporukkaa oli istuskellut siella. Joku oli pyytanyt ohikulkevalta 17-vuotiaalta tupakkaa, ja kun ei ollut saanut, puukko oli taas puhunut. Uhri loukkaantui vakavasti.

Toivottavasti helteet helpottavat pian!

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tuo homoklubin ampumatapaus pääsikin aika paljon esille kansainvälisessä lehdistössä,ja taisin nähdä Iltiksen nettisivuilla,että noita uhrejä muistettiin jopa Helsingissä.
Eilinen tapaus oli aika karmea, mies taisi olla mielisairas, ja aika kamalaa, ettei poliisi ollut mitään tehnyt, vaikka valituksia oli ollut jo parissa paikassa. Juu,helteet saisikin tosiaankin jo jäädä pois....

Leena Lumi kirjoitti...

Kauheaa! Ehkä tuo 13 -vuotias poika ei halua herätä ollenkaan, en minä ainakaan haluaisi...

Mikseivät ihmiset voi lopettaa väkivaltaa itsessään ja toisissaan!

Allu kirjoitti...

Meidänkin lehdessä oli tuosta homotapauksesta iso artikkeli.