perjantai 13. marraskuuta 2009

Hyvään tarpeeseen...

ovat jo nama kesalla Suomesta lahjaksi saamani villasukat (kiitos Sini!). Laattalattiat alkavat olla tosi viileat nain talven lahetessa. Jalkani ovat muutenkin melkein aina kylmat. Sangyssa pitaa olla sukat ihan varmasti. Uni ei tule ennen kuin varpaat ovat sulaneet.

6 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Eiko olekin vaikeaa nukkua, jos varpaat on jaassa! Viimeyon nukuinkin sukat jalassa. Taalla oli yolla yli kymmenen astetta pakkasta!!!

pikkujutut kirjoitti...

Tama vuosi on ensimmainen etten ole villasukkia viela tarvinnut, myrskyviikonloppua lukuunottamatta.Meilla on ollut sisalla todella lamminta.Mutta nyt sataa, joten eikohan tanaan jo joudu sukat jalkaan laittamaan.

Leena Lumi kirjoitti...

Tässä vielä istun yöpaita päällä ja villasukat jalassa;-)

Me laitoimme osaan taloa jo laatat, mutta ehdottomasti lattialämmitys alle. Vielä on kylmiä lattioita ja tarvitsehan niitä ulkona, villasukkia. Välikaton Feetu, meidän kotitonttu, tuo joka joulu kaikille udet villasukat.

Anu, ajattele jos joutuisit/pääsisit kyselyyn: Mikä on tärkein vaatekappaleesi? Kuka sanoisi totuuden: villasukat;-)

ebrufin kirjoitti...

Villasukat on jalassa sisalla kokoajan...ja yölla myös:)

SaaraBee kirjoitti...

Villasukat onvat must täälläkin. Hyvä etten niitä töihinkin laita..

Jael kirjoitti...

Jeps, lattiat alkavat olla jo kylmät,eikä ihan paljan jaloin viitsi niillä nyt kävellä,joten mulla on tohvelit jalassa. Ei vielä niin kylmää,että tarvitsisi sukkiakin.Ja yöllä mun on vaikeaa nukkua sukkien kanssa, peitto riittää aika hyvin.Tosin kun asuin vielä pohjoisessa,siellä oli niin paljon kylmempää että sukatkin piti olla nukkuessa (kun sisälämpötila näytti 11 astetta!)