maanantai 2. marraskuuta 2009

Tuoksuvia herkkuja

Perjantaina sain ex-kalyltani mukavan, joskin tuoksahtavan lahjan.
Kassillisen kypsia ja aromikkaita ranskalaisia juustoja. Kalyn ystava asuu Ranskassa, ja aina taalla kaydessaan tuo tuliaisina naita gourmet-tuotteita. Kaly haluaa kuitenkin huolehtia painostaan (ei ole ihan hoikka) ja kolesteroliarvoistaan, joten juustot saivat nopsaan uuden kodin. Nyt minun pitaa reportoida kalylle niiden mausta ja laadusta, jotta han voi kirjoittaa ystavalleen asiallisen arvostelun ja kiitokset.

Isanta ei ole ollenkaan innostunut naista aromeista, ja maarasi juustot ilmatiiviiseen laatikkoon jaakaapissa. Sen avaaminen ja juustojen maistelu tapahtuu mieluiten parvekkeella tai hanen poissaollessaan. Eipa haittaa. Jaa minulle enemman!

3 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Mitä pahemmalta jääkaappi haisee, kun siellä on juustoja, sen herkullisempia juustot ovat! Anu, kerro tämä Päämiehellesi. Meidän tytär ei aina pystynyt nuorena neitinä menemään meidän jääkaapille, jos siellä oli tiettyjä sveitsiläisiä juustoja, nyt hänkin jo ymmärtää hyvän päälle. Voi!, minä varmaan kuolen kaikkiin tauteihin, sillä en ikinä, ikinä, voi luopua juustoista!

Jael kirjoitti...

Oooh,haisevat juustot ne vasta maukkaita ovatkin;-)

pikkujutut kirjoitti...

Haisevia kannatetaan taallakin mutta miehesi mielipide on just sama kuin omani.

Loysin muuten camping-paikasta kuvia. Laitan niita blogiin jahka tassa kerkean:)